Frigiv ressourcer i din virksomhed

Frigiv ressourcer i din virksomhed – outsource dine møder og arrangementer til Z Meetings!

Overlad alt det praktiske til Z Meetings, så du og dine kolleger kan koncentrere jer om at sætte dagsordenen og alle de faglige detaljer, som sikrer et velgennemført møde, seminar eller konference.

Koncentrer jer om det faglige

De fleste virksomheder og institutioner arrangerer møder og seminarer, hvor samarbejdspartnere, styregrupper, personale eller bestyrelse er deltagere og i fokus på mødet.

Ofte varetages mødekoordineringen og den praktiske forberedelse og organisering in-house. Der skal udarbejdes mødepapirer, dagsordener, bilagsmateriale og meget mere samtidig med, at der skal være styr på mange praktiske detaljer.

Er du én af disse virksomheder, og ønsker du at frigive medarbejderressourcer, så deres fokus i højere grad lægges på det faglige indhold?

Ligger jeres primære kompetencer indenfor andre felter end netop organiseringen af et møde eller seminar? Og ønsker du et effektivt gennemført møde, hvor der er styr på alle detaljer sammenholdt med at du optimerer dine medarbejderressourcer?

Hvis du kan nikke genkendende til disse spørgsmål, så kontakt Z Meetings.

Regionale og nationale møder

Mange grønlandske virksomheder og offentlige institutioner har samarbejdspartnere, afdelinger og interessenter i mange dele af landet. De har et naturligt behov for at mødes til fælles arrangementer på regionalt eller nationalt plan. Det kan være personalemøder, kurser, ledermøder, strategimøder, politiske møder og meget mere.

Arrangørens fokus

Målsætningen og indholdet af et møde, seminar eller kursus er – og skal være – i arrangørens fokus. Men sideløbende med at du skal sikre og koncentrere dig om det faglige indhold, skal der være styr på en masse praktiske detaljer.

Slå to fluer med et smæk

Du kan trygt overlade alle de praktiske detaljer til Z Meetings, herunder fly- og hotelbookinger. Dels er du sikker på en professionel håndtering af dit arrangement, og samtidigt kan du koncentrere dig om det, du er bedst til: Det faglige indhold, dagsordenen og målet med mødet.

Hvorfor ikke slå to fluer med et smæk, og overlad alle praktiske forhold til Z Meetings?